Asiakaspalautteet syksyltä 2020

Lokakuussa 2020 pilatesryhmäläisille lähetettiin sähköinen palautekysely. Seuraavassa kaikki palautteet (ruusut ja risut) lyhentämättöminä:

Ruusut:

– Tykkään Kirsin henkilökohtaisista neuvoista ja selkeistä ohjeista. Kiitos!
– Olen kiitollinen kaikesta ohjeistuksestsi, koska se on auttanut minua paljon. Tasapaino on parantunut ja lonkan liikkeet ovat parantuneet vaikka minulla on vielä paljon tehtävää, jossa olet suurena tukena. Kiitos siitä !
– Ohjaus on todella selvää ja niin ammattimaista. Liikkeet on tosi monipuolisia ja mielenkiintoisia. Liikkeiden variaatiot on myös hyvä juttu. Tunneilta jää aina ryhdikäs, samaan aikaan voimakas ja ”vapaa” olo kehoon. Kiitos!
– Hyvää , rauhallista, tehokasta ja positiivista lihasten ja notkeuden kunnossapitoa.
– Mukavaa liikuntaa, hyvät ohjelmat, hyvin vaihtelevuutta eri välineillä, turvallisuus huomioitu hyvin. Kiitos Kirsi! Jaksaa tulla kauempaakin tunnille!
– Tunnit on hyvin suunniteltu, aina jotain uutta. Aina mielellään lähtee tunnille ja on vielä tyytyväisempi sieltä palattuaan. Myös se että tietää missä kulloinenkin liike pitäisi tuntua auttaa tekemään liikkeet oikein.
– Hienoa, että opettaja kehittää ja päivittää omaa osaamistaan. Tunneilla on turvallinen olo ja voin luottaa opettajan ammattitaitoon.
– Monipuolisia liikkeitä. Hyvää vastalääkettä ikääntyvälle kropalleni! Kiitos!
– Minulle aloittelijana tunnit tarpeeksi vaativia. Tunti kerrallaan hyvä aika, kyllä siinä saa hien pintaan. Kyllä kroppa on tullut joustavammaksi. Kiitos!
– Erittäin ammattitaitoista ohjausta. Hyvät tunnit. On auttanut liikkuvuudessa paljon. Suosittelen ehdottomasti.
– Tapasi ohjata ja vetää tuntia on rauhallinen ja ulosanti on selkeää, kun vaan ohjattava tajuaisi mitä pitää tehdä. Se ei liene ohjaajan vaan ohjattavan ”vika”. Kaikkinensa pilates on erittäin haastava tapa huoltaa kehoa.
– Tunti menee nopeasti. Päivän nollaus kun pitää keskittyä venytyksiin.
– Tarpeellista ja toimivaa kehon huoltoa, ihana kun ammattilainen miettii tasapainoiset harjoitteet ja minä vain teen enkä suunnittele. Saa tulla valmiiseen pöytään. Oikaiset, jos teen väärin. Sali on kiva, kun on väljää. Kroppa tykkää.
– Olen todella tyytyväinen opastukseen ja tuntien antiin. Kiitos.

Risut:

– Joskus kaipaisi lisätietoa, mihin kukin liike vaikuttaa ja missä sen pitäisi tuntua. Saisi hiostaa enemmänkin!
– Minun risuni ovat metsässä ja niitä en sinulle anna.
– Yleensä aina jotain kehitettävää löytyy, mutta nyt piti oikein hakemalla hakea että tuli edes yksi asia mieleen… . – -T– Toivoisin vielä enemmän venyttäviä liikkeitä, etenkin alaraajoille. Rullatunti oli ihan huippu! Toivottavasti rulla tulisi taas pian uudestaan.
– Ei ole risuja, mutta joskus on unohtunut tuo ilmoittautuminen 2 tuntia enne ylimääräiseen pilatekseen ja sen vyuoksi ei sitten päässyt, vaikka olisi halunnutkin. Mutta ymmärrettävää, että pari tuntia ennen ilmoittauiduttava.
– Minulle klo 18.00 alkavat tunnit ovat liian myöhäisiä, mutta nyt tänä syksynä sitä ongelmaa ei ole ollut (Fasciapilates) ja siihenhän vaikuttaa salivuokrauksen saanti.
– Minulla ei ole mitään negatiivista sanottavaa.
– Joskus jonkun liikkeen näyttäminen on minulle liian nopeaa. Onneksi voi aina kysyä.
– Toivoisin vähän hitaampaa tempoa varsinkin uusissa liikkeissä – aikaa keskittyä niin että löytää sen idean omassa kehossaan.
– Ei ole risuja annettavana.
– Vielä enemmän kaipaisin henkilökohtaista ”valmennusta” näin uutena liikkujana. Esim. oman kehon asennon hahmottaminen on vaikeaa ja enin osa keskittymisestä menee sen miettimiseen. Asennon ollessa väärä uskon, että saavutettavissa oleva hyöty ei kohtaa. Peilikään ei tässä varsinaisesti auta.
– En tykkää risujen käsitteestä, mutta minua auttaisi, jos uusissa liikkeissä kertoisit, miltä niiden kuuluisi tuntua tai mistä-mihin suuntaan ne kannattaisi ikään kuin tähdätä. Kunhan vain taas pääsisin mukaan! Omat treenini eivät ole yhtä hyviä kuin sun vetämät.
– Tämä jää tyhjäksi. Risuja ei ole annettavaksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: