Tuntien esittely

Alkeiskurssi

Alkeiskurssilla opetellaan pilateksen perusperiaatteita, kuten syvien lihasten hahmottamista ja hengityksen yhdistämistä liikkeisiin. Liikkeet tehdään rauhallisesti ja huolellisesti selittäen.
Opettelu aloitetaan helpoista perusliikkeistä ja ryhmäläisten edistyessä siirrytään vaativimpiin liikkeisiin. Harjoittelussa korostetaan liikkeiden turvallisuutta ja oikean tekniikan oppimista. Alkeiskurssilla saa tietoa kehonhallinnasta, jota pidetään tärkeimäpänä tekijänä hyvän tuki- ja liikuntaelimistön kannalta.
Pienet ryhmät takaavat henkilökohtaisen ohjauksen ja mahdollistavat harjoittelun myös mm. selkä- ja nivelvaivaisille. Kurssi koostuu kuudesta tunnin mittaisesta harjoittelusta. 

Pilatesstartti

Pilatesstartissa syvennytään pilateksen perusperiaatteisiin, syvien lihasten hahmottamiseen ja hengityksen yhdistämiseen liikkeisiin, hyvää ryhtiä unohtamatta.
Startissa saat valmiudet siirtyä pilateksen viikkotuntien käyttäjäksi.
Pilatesstartti sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille naisille ja miehille.

PhysioPilates

Tunti on tarkoitettu Alkeiskurssin/Pilatesstartin käyneille. Tunneilla käytetään erilaisia välineitä, kuten kuminauhaa, pilatesrullaa, – rengasta ja – palloa sekä käsipainoja.

Pilateslaitetunti

Yksilöllinen ja tehokas tapa harjoittaa kehoa kokonaisvaltaisesti.
Pilates reformerin jousivastukset tarjoavat mahdollisuuden harjoitella tehokkaasti. Tarvittaessa jouset myös helpottavat liikkeiden suorittamista ja siten ne soveltuvat erinomaiseti mm. myös leikkauksen jälkeen, kuntoutukseen, raskauden aikana ja urheilijoille.

FasciaMethod

FasciaMethod on kokonaisvaltaista kehonhuoltoa kuntouttavasta näkökulmasta.
Keskitymme parantamaan liikkuvuutta toiminnallisin aktiivisin venytyksin nivelten täysiä liikeratoja käyttäen ja lihastoimintaketjuja (faskialinjoja) mukaillen.
Teemme tarkasti kehon yleisimpiin heikkoihin ja kireisiin alueisiin suunnattuja liikehallinta- ja liikkuvuusharjoitteita.
Hyödynnämme hierontapalloa faskiakerrosten välisen liukumisen lisäämiseksi ja faskioiden nesteyttämiseksi. Harjoittelua rytmitetään hengityksellä.
Tunti soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan.
FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä tuote.

Pilates yksityistunti

Yksityistunti on kunkin asiakkaan henkilökohtaiset toiveet ja tavoitteet huomioiva harjoitustunti, jossa edetään asiakaslähtöisesti.

Tunti on myös tehokas tapa tutustua pilatekseen, oli tavoitteena sitten viikkotunneille siirtyminen tai pitkäkestoisempi henkilökohtainen valmennus. Yksityistunnilla saat samat tiedot ja taidot kuin PilatesStartissa, jolloin siirtyminen viikkotunneille käy vaivatta.

Ota yhteyttä, mikäli haluat varata yksityistunnin, kirsi.suova@gmail.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: